5 Σχόλια to “About”


  1. 1 ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ
    18/11/2010 στο 07:52

    Ο Εφιαλτης ειναι Ηρωας
    Ας σκεφτουμε out of the box Ελληνες ειμαστε και ο Πολυμηχανος Οδυσσεας μας εχει δειξει το δρομο..

    Τhen we take Berlin…

    Ηρθε η ωρα να δειξουμε εαν εχουμε ηρωες αναμεσα μας και θα εξηγησω τι εννοω.

    Εαν αποδειξουμε τη δωροδοκια πολιτικων/κρατικων υπαλληλων στην Ελλαδα η Μιζενς θα αποκλειστει απο διεθνεις διαγωνισμους παγκοσμιως και θα εχουμε το δικαιωμα να διακδικησουμε αποζημιωσεις.
    Ποναει κυρια Μερκελ και κ Σοιμπλε??

    Σημερα εχουμε Ηρωες στην Ελλαδα ? Εχουμε σιγουρα Εφιαλτες.

    Σημερα ειναι η ιστορικη ευκαιρια του καθε Εφιαλτη να γινει Ηρωας.

    Οσοι πολιτικοι τα πηραν απο τη Μιζενς να βγουν δωσουν καταθεση στον αρμοδιο εισαγγελεα ! Το Κρατος ( εμεις ) ΝΑ τους δωσει ασυλια – ομοφωνα ( δε θελουμε νεους πολιτικους Εφιαλτες) να τους δωσει και συνταξεις και να τους απαγορευσει την περετερω ενασχοληση τους με τα κοινα.

    Με δεδηλωμενη την δωροδοκια απο τον δωροδοκηθεντα Πολιτικο/Κρατικο στελεχος η Μιζενς καθεται στο σκαμνι ( και στο μεσαιο ) Παγκοσμιως, Συγχρονως κανουμε αγωγη στη Μιζενς και Διεκδικουμε αποζημιωση ως Χωρα/Κρατος απο δαυτους και η καθε Μερκελ και ο καθε Σοιμπλε θα παρακαλανε για αλληλεγγυη. Θα το σκεφτουμε… αγαπητοι..

    Εχουμε ρε Ηρωες?? βγειτε ρε και Ελληνες και παραδεχτειτε τη δωροδοκια σας για το καλο της Πατριδας πλεον και οχι της τσεπης σας. Ο Εφιαλτης ειναι Ηρωας εστω την τελευταια στιγμη, στην παραταση. Εμεις οι Ελληνες εχουμε νου και γνωση. Εχουμε μεγαλη καρδια και αγαπαμε την Πατριδα μας σε αντιθεση με δαυτους. Εμεις μπορουμε να αποδειξουμε στον Κοσμο οτι εχουμε τα γονιδια του Σωκρατη και του Λεωνιδα αλλα και του Εφιαλτη-Ηρωα.

    Κανω ανοικτη προταση σε ολα τα κομματα και τους δωροδοκηθεντες να το σκεφτουν και να βγουν εστω την τελευταια στιγμη να σωσουν την Πατριδα. Δε θελουμε τις Μιζες πισω. Θελουμε Ηρωες. Ναι θα γινουν Λαικοι Ηρωες και θα κανουν τη διαφορα. Εχουν τα κοτσια οι πολιτικοι μας να το δουν αλλιως ΣΗΜΕΡΑ ?? Να μην το εκμεταλλευθουν για μικροπολιτικους σκοπους? Εαν δεν εχουν αυτη τη δυναμη κ εξυπναδα δεν τους θελουμε. Ειναι η Μοναδικη μας ευκαιρια να τους ξαφνιασουμε με την εντιμοτητα μας.. να δω τι θα λενε μετα…

    Εαν διαδκικησουμε τις Πολεμικες αποζημιωσεις θα εχουν να πληρωνουν για 50 χρονια Δις Ευρω. Ποναει η αλληλεγγυη κ Σοιμπλε?

    Οσον αφορα στις Πολεμικες αποζημιωσεις απο Β’ΠΠ, ιδου η ροδος οδου και το πηδημα. Εαν καθομαστε να μας κανει ντααα ο καθε αλληλλεγυος Σοιμπλε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. ΝΑ τον καταστησουμε εγγυο να θελει 3 καρεκλες να κυκλοφορησει.

    Δεν εχω τπτ αλλο να πω. Σκεφτειτε το οπως εγω.

    Ο Εφιαλτης ειναι Ηρωας εαν το αποφασισουμε εμεις.

    Φιλικα Συντροφικα και Εξυπνα αγανακτισμενος.

    Πορτα-Πορτα

  2. 2 ΧΑΟΣ
    23/03/2011 στο 18:07

    Αγαπητέ φίλε Πόρτα-πόρτα, τζάμπα «χαλάς το σάλιο σου»…!
    Αν δεχτούν ανοιχτά το σκάνδαλο «μίζενς» θα εμπλακούν πολλοί, που όχι μόνο άμεσα αλλά και έμμεσα τα έχουν «πιάσει»…
    Και τι τους είπες? να γίνουν ήρωες? Μα οι ήρωες δε φοβούνται ούτε το θάνατο αγαπητέ μου!
    Αυτοί όμως και να θέλουν δε μπορούν επειδή είναι ΘΡΑΣΙΔΙΛΟΙ!!!
    Διότι φοβούνται φίλε μου… φοβούνται επειδή η μίζενς δεν είναι παρά μόνο το χαλικάκι, που αν αρχίσει να κατρακυλά θα δημιουργήσει την ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ των σκανδάλων!
    Μην αυταπατάσαι λοιπόν, δε θα υπάρξει ούτε ένας απ’αυτούς να διακινδυνεύσει…
    «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια» …και προπάντων αλληλεγγύη!!!

    • 3 ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ
      23/03/2011 στο 21:21

      εδωσα μια διεξοδο.. μεσα στην τρελλα μου !! χαχαχαα
      τι να πω?? αφου ολοι ειναι μεσα στα σκατα..οχι μονο του Ντομινικ !!
      τα σκατα των ταμειων τους… ΟΛΟΙ !

      ΠΠ

  3. 4 ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ
    23/03/2011 στο 21:20

    Δειτε και αυτο !!!
    http://vimeo.com/21284431 INSIDE JOB [Greek subs]

    Ορεστιε… δεν παμε καλα… μας τυφλωνουν τα ΜΜΕ !!! η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν εχει τα κοκοβια να παει αυτη τη χωρα μπροστα ! ολοι ειναι μπλεγμενοι και ο ενας κρατα τον αλλον… ετσι δεν κουνιεσαι ποτε!!! ισες δυναμει τραβουν σε αντιθετη κατευθυνση.. βασικη φυσικη γυμνασιου!!

    ΠΠ


Σχολιάστε