24
Ιον.
11

Απολαύστε το Σοσιαλιστικό Μεσοπρόθεσμο

Το ετοίμασε ο Βενιζέλος με όλη του την αγάπη.

Advertisements

1 Response to “Απολαύστε το Σοσιαλιστικό Μεσοπρόθεσμο”


 1. 1 Ο Ιθαγενής
  25/06/2011 στο 10:55

  Εγώ θα συνεχίσω να φωνάζω και να είμαι …γραφικός:

  Κανένα νέο μέτρο δεν θα χρειαζόταν και καμία αύξηση της φορολογίας (άμεσης και έμμεσης) αν κόβονταν οι επιχορηγήσεις και οι μεταβιβαστικές πληρωμές κατά 50% και του χρόνου φτιάχναμε ξεκινώντας από τώρα προϋπολογισμό μηδενικής βάσεως.

  Οι Πρόεδροι τα ΔΣ τα έξοδα παράστασης οι αποζημιώσεις συμβουλίων οι γραμματείς κλπ κλπ των ΜΚΟ ΑΕ ΝΠΙΔ και άλλων παραμάγαζων που έχουν στηθεί στο κράτος και τοποθετούνται οι άριστοι των αρεστών είναι η μεγαλύτερη πληγή. Οχι μόνο για τις αμοιβές τους αλλά και για τις «δουλειές» που δημιουργούν.

  Κανένα νέο μέτρο δεν θα χρειαζόταν αν δεν γινόταν μια απλή διασταύρωση Ε1 και Ε9 με καταθέσεις και ακίνητα, ούτε τεκμήρια ούτε τίποτα. Αν καταργούσαμε και τις αποδείξεις αλλά είχαμε την έκδοση ονομαστικών παραστατικών με αναγραφή ΑΦΜ κάθε πελάτη θα πέθαινε η φοροδιαφυγή.

  Καμία ενίσχυση από την ΕΕ δεν θα χρειαζόταν αν μειωνόταν οι ασφαλιστικές εισφορές στο 25% με μια αύξηση 5% στους καθαρούς μισθούς. Θα είχαμε 20% μεγαλύτερη κατανάλωση , περισσότερους ΦΜΥ περισσότερο ΦΠΑ χωρίς να αυξάνουμε συντελεστές κάθε τρίμηνο.

  Καμία εξαγγελία δεν θα χρειαζόταν για οικονομία στο Δημόσιο αν είχαμε μηχανογράφηση …φανταστείτε ασφαλισμένος ιατρός φαρμακείο ταμείο να ήταν on line εμείς έχουμε κάθε κατσικοχώρι για το στοίχημα του ΟΠΑΠ …οι επιλογές των κυβερνήσεών μας

  Αλλά κανένα κόμμα εξουσίας δεν το θέλει γιατί κάπου πρέπει να βολεύονται οι συνδικαλιστές, οι δημοσιογράφοι και τα στελέχη του.Και όλοι αυτοί πρέπει να …»αμείβονται».

  Τώρα όσο αφορά το φορολογικό και τις νομοτεχνικές του παρεξηγήσεις μια από τα ίδια: μισθωτοί συνταξιούχοι και αν υπάρχει κανένας έντιμος πλην χαζός ιδιώτης (χαζός γιατί πλέον όταν έχεις να κάνεις με κλέφτες και ψεύτες μόνο χαζοί είναι έντιμοι) θα πληρώσουν για μισθούς συντάξεις ακίνητα και ΙΧ .
  Επειδή οι εκλεκτοί των κομμάτων των ΔΙΒΕΤ και των ΔΕΤΕ δεν μπορούν να πιάσουν τη φοροδιαφυγή.
  Επειδή τα κόμματα δεν θέλουν να πιάσουν τη φοροδιαφυγή για να μην ενοχλήσουν τις τσέπες τους τις χορηγίες τους τα αφεντικά τους και του φίλους τους.
  Για άλλη μια φορά απλά βυθίζουν την κοινωνία στην ανεργία στην ανέχεια και στην ύφεση παίρνοντας ίδια μέτρα, όπως του 2010, που απέτυχαν παταγωδώς.
  Ο επιθανάτιος ρόγχος της χώρας είναι η βοή της πλατείας που αργά ή γρήγορα θα γίνει οργή και θα παρασύρει όλο το οικοδόμημα της φαυλότητας, της μεταπολίτευσης όπως βαυκαλιζόμαστε να το αποκαλούμε το έκτρωμα που έχει οικοδομηθεί και κατασπαράζει τους πολίτες.
  Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για διάλογο και συναίνεση και ευγένειες: είμαστε ή αυτοί ή εμείς.
  Και η επόμενη Κυβέρνηση όποια και να είναι μία πρέπει να είναι η πρώτη της δουλειά να γεμίσει τις φυλακές με πολιτικούς και διαχειριστές διαφορετικά θα συντριβεί και αυτή.
  Δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτικό πολιτισμό και συναινέσεις με ανάλγητους κλέφτες και ψεύτες.

  ΥΓ

  …ας ελέγξουν τα δις που έφυγαν έξω τα 2 τελευταία χρόνια φορολογικά (πόθεν και έσχες) …αλλά θα ενοχληθούν οι τραπεζίτες μας και οι φίλοι καταθέτες μας ….
  …ας κατασχέσουν ως προϊόν εγκλήματος καταθέσεις και περιουσία όσων εμπλέκονταν στους στημένους αγώνες …

  και θα είχαμε τα διπλάσια έσοδα άμεσα σε σχέση με όσα προϋπολογίζουν και δεν θα εισπράξουν με το νομοσχέδιο που έχει …νομοτεχνικές παρεξηγήσεις.

  Το μέλλον μας ( το δικό μας των παιδιών μας της χώρας μας) είναι στα χέρια ανθρώπων που δεν μπορούν να συντάξουν μια παράγραφο χωρίς ….παρεξηγήσεις και υπάρχουν χαχόλοι που ευελπιστούν ότι θα το εφαρμόσουν και θα αποδώσει κιόλας…


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: