12
Απρ.
11

Πού είναι ο Κωστής Πενταράκης;

O Κωστής Πενταράκης είχε εκφράσει τις διαφωνίες του για τον Νόμο Μπιρμπίλη για Επιτάχυνση των ΑΠΕ. Είχε εισηγηθεί αρνητικά για την κατασκευή του υβριδικού στο Αποπηγάδι Χανίων και είχε δηλώσει, σαν πολίτης, αντίθετος στο έργο.  Είχε εισηγηθεί να κηρυχθεί η περιοχή προστατευόμενη. Είχε επισημάνει παρανομίες στις διανοίξεις δρόμων. Όλα αυτά, πρόσφατα.  Το 2005 είχε αντιδράσει σε παράνομο νταμάρι στην περιοχή. Περισσότερα στο http://www.kandanos.eu/node/1571. Η φωτό είναι από εδώ.

Στην περιοχή αυτή, φτιάχνουν υβριδικά (αιολικά με πολλά χωματουργικά και όσες γεωτρήσεις αντέχουν), η EDF (έχω χάσει λογαριασμό, αλλά νομίζω κάπου έχει και ΔΕΗ, και Κοπελούζο η άσκηση.  Για την EDF και την παρέα της σε αυτή την «δουλειά», περισσότερα εδώ και είχα γράψει παλιότερα και εδώ.  Η δορυφορική της Google Earth και το τοπογραφικό μεγαλώνουν με κλικ.

Τα ιδιοκτησιακά, τα νομικά, και τα πολιτικά τα αφήνω σε δικηγόρους και βουλευτές, εάν έχει απομείνει έστω και ένας που να μην ντρέπεται να κοιτάει το πρωί τον καθρέφτη.  Για τα οικονομικά και τα ενεργειακά, σας το λέω απλά:  Δεν στέκει:  Πεταμένα λεφτά.  Επιδότηση από την μπρος πόρτα με φουσκωμένα τιμολόγια στο ρεύμα, και από την πίσω πόρτα με «έργα» υποδομών και την παρουσία της ΔΕΗ στην δουλειά. Δεν τολμάνε να εμφανίσουν οικονομοτεχνική μελέτη γιατί θα είναι επιπέδου ΕΛΕΤΑΕΝ:  Πόσα πρέπει να μας δώσουν για να βγαίνει η δουλειά; Πόσο πρέπει να κάνουν οι ρύποι για να δείχνουν θετικά τα νούμερα;  Ποιοι ρύποι βρε χαϊβάνια;  Η άπατη τσέπη σας είναι οι ρύποι.

Ελπίζω ο Κωστής Πενταράκης να μην είναι externality. Μακάρι να είναι καλά, να εμφανιστεί σύντομα, και να μην τρέχει τίποτα.

 

Από Archaeopteryx

Advertisements

0 Responses to “Πού είναι ο Κωστής Πενταράκης;”  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Δημοφιλή άρθρα

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: