24
Μαρ.
11

Ο Γιώργος και οι …….. «φίλοι» του

Χτες σε μια βόλτα μου στο Facebook βρήκα τον Chris Uregian και του έστειλα ένα φιλικό μήνυμα ρωτώντας απλά αν είναι αυτός που εμφανίζεται ως ιδρυτής της CC&C Advisors Ltd. Δεν έλαβα απάντηση φυσικά, και λογικό είναι καθώς θα είμαι ένας από τους χιλιάδες που τον ρώτησαν και σίγουρα αρκετοί δεν θα ήταν φιλικοί.

Σήμερα λοιπόν ο Chris Uregian κλείδωσε το προφίλ του στο Facebook και δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα να του στείλει κάποιος έστω και μήνυμα.

Το θέμα είναι: Που ακριβώς βρήκαν τον Chris Uregian από το υπουργείο Οικονομικών; Ψάχνω να βρω τον διεθνή διαγωνισμό για την εύρεση συμβούλου και δεν υπάρχει πουθενά. Αντί η «κυβέρνηση» να απαντήσει αυτό μας είπε ότι έχει πτυχίο και ότι δουλεύει στην Παγκόσμια Τράπεζα και ότι θα του δώσουμε μόνο 50000 ευρώ!

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο, για να βρω τις περγαμηνές του Chris Uregian, βρήκα μόνο την συμμετοχή του σε μία εργασία της Παγκόσμιας Τράπεζας, του 2008 με τίτλο «Technology Adoption and the Investment Climate: Firm-Level Evidence for Eastern Europe and Central Asia». Η δε σχέση εργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα όπως φαίνεται από το προφίλ του στο LinkedIn (μία γνωστή online κοινότητα για εύρεση εργασίας και συνεργατών) είναι «Research Associate». Πριν από αυτό εργαζόταν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Commission) ως… stage και πριν από αυτό ήταν εκπαιδευόμενος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αυτές είναι οι περγαμηνές που τον έκαναν κατάλληλο σύμφωνα με το άρθρο 7 του 3049/2002;

Το πιθανότερο; Τον ξέρει ο Παπακωνσταντίνου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όπου ήταν και ο ίδιος σύμβουλος την περίοδο 2004-2007 και τον έχωσε (αξιοκρατικά πάντα) να πάρει κάνα ευρουλάκι και αυτός. Δηλαδή ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Κάνω λάθος «κύριε» Παπακωνσταντίνου;

Από: Η άποψη του Vasper

Advertisements

6 Responses to “Ο Γιώργος και οι …….. «φίλοι» του”


 1. 25/03/2011 στο 00:26

  Θα είχε πλάκα να βάζαμε σε 5-6 μπλογκς την φωτό του τύπου με την πρασινάδα στο καρότσι και τίτλο το όνομα του «συμβούλου» να το τσιμπήσουν όλες οι μηχανές αναζήτησης να γελάσουμε χαχαχάαα

 2. 3 ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ
  25/03/2011 στο 11:56

  Τι παιζει με τους Διδυμουε????
  Η Αφροδοτη μπαινει στους Ιχθυες την Κυριακη… βασανα, τι να σου κανει ια Αφροδιτη??…
  Ευνοει Ιχθυες, Σκορπιους και Καρκινους… το ζωδιο ειναι το ΓΑΠ?? Διδυμος (16/6/1952, 12.40μμ στην Minneapolis/Minesota USA.) !! χαχαχα δυσδιαστατος… δεν παταει πουθενα!!
  Ευνοει κοινωνικη ζωη και καριερα !!! Πολλες δουλειες. Λιγος ελευθερος χρονος.. το μυαλο σου ειναι στα αγχη για το μελλον…

  Περίεργο δεν είναι ότι σημαντικοί πολιτικοί που έπαιξαν και παίζουν ρόλο στην μεταπολιτευτική Ελλάδα (Σύνταγμα Β’ Ελληνικής Δημοκρατίας 11/6/1975) είναι γεννημένοι με σημαντικά στοιχεία στο ζώδιο των Διδύμων ?

  Σύνταγμα Β’ Ελληνικής Δημοκρατίας : ‘Ηλιος στους Διδύμους.
  Κώστας Καραμανλής (ο πρεσβύτερος) : Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με Πλούτωνα στους Διδύμους (με το νέο ημερολόγιο)
  Ανδρέας Παπανδρέου : Ωροσκόπος στις 29 μοίρες Ταύρου (ουσιαστικά σε σύνοδο με την πρώτη μοίρα των Διδύμων).
  Μαρία Δαμανάκη : ‘Ηλιος στους Διδύμους.
  Δημήτρης Αβραμόπουλος : ‘Ηλιος στους Διδύμους
  Γιώργος Παπανδρέου : ‘Hλιος στους Διδύμους.
  Ντόρα Μπακογιάννη : Σελήνη σε σύνοδο!!! με Δία στους Διδύμους.
  Κώστας Σημίτης : Ερμής και ‘Αρης στους Διδύμους
  Κάρολος Παπούλιας : ‘Ηλιος στους Διδύμους.

  Τυχαιο???

  Αρνητικές Ιδιότητες ΓΑΠ!!
  Ευμετάβλητος, ανήσυχος, πονηρός, περίεργος, ασυνεπής και διπρόσωπος. “Ζει με τα νεύρα του”, που δεν μπορεί τις περισσότερες φορές να ελέγξει. Επιπόλαιος, φλύαρος.
  Χαρακτήρας
  Ο Δίδυμος πιστεύει ότι έχει πάντοτε δίκιο και ποτέ δεν αλλάζει γνώμη, ώσπου να δει την άλλη όψη του ζητήματος, οπότε παίρνει εντελώς διαφορετική στάση και αρνείται μάλιστα ότι είχε υποστηρίξει ποτέ την αντίθετη άποψη. Αυτό εξοργίζει του συνομιλητές του…..
  Η ικανότητά του να ξεφεύγει από δύσκολες καταστάσεις είναι απίστευτη…… Εδώ ακριβώς βρίσκονται τα κυριότερα ελαττώματά του, στην ασυνέπεια και στην επιπολαιότητά του!!. Καθόλου παράξενο, λοιπόν, που οι πιο δημοφιλείς ίσως δημοσιογράφοι και ραδιοτηλεπαρουσιαστές είναι Δίδυμοι. Κι αυτό επειδή είναι επίσης προικισμένοι μ’ ένα διαβολεμένο ταλέντο επικοινωνίας.

  Στο πάθος του να εντυπωσιάζει, είναι ικανός ακόμα και να πιάσει κουβέντα με κάποιον τυχαία στον δρόμο και να του κάνει κήρυγμα, αισθάνεται την ανάγκη να διαδώσει τις ιδέες του.χαχαχαχαχα Ο Δίδυμος είναι πάντα υπ’ ατμόν, και γενικά, ασχολείται πάντα με πολλά πράγματα μαζί.

  Σταδιοδρομία

  Δημοσιογράφος, εκφωνητής ραδιοφώνου, σχολιαστής, δάσκαλος, καθηγητής, συγγραφέας, γλωσσομαθής, γραμματέας, πράκτορας ταξιδίων!!…..!!, οδηγός, περιοδεύον εμπορικός αντιπρόσωπος χαχαχα!!…….!!, υπάλληλος καταστήματος, εργάτης σε ελαφρές χειρωνακτικές εργασίες ή τεχνίτης, τηλεφωνητής, ταχυδρομικός υπάλληλος, ναυτικός. Η δημοσιογραφία (στα έντυπα, στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση) είναι ένα επάγγελμα φυσικό για τους Διδύμους, που ανταποκρίνεται όχι μόνο στην κλίση τους στις ξένες γλώσσες και στην επικοινωνία, αλλά και στην ανάγκη τους για ποικιλία και αλλαγή. Υπάρχουν όμως και άλλες σταδιοδρομίες κατάλληλες για έναν Δίδυμο, η ευφράδειά του και η αγάπη του στα ταξίδια τον κάνει έναν πολύ καλό περιοδεύοντα!!! εμπορικό !!αντιπρόσωπο, για παράδειγμα. Μπορεί επίσης να γίνει ένας εξαίρετος εκπαιδευτικός, αφού οι Δίδυμοι, όπως είναι γνωστό, είναι το πιο εκσυγχρονισμένο ζώδιο, πράγμα που τον κάνει ικανό να παρακολουθεί τα πιο σύγχρονα ενδιαφέροντα των μαθητών του. Είναι φανερό ότι ένας Δίδυμος πρέπει να προσπαθεί ν’ αποδεσμεύεται από κάθε απασχόληση που τον δένει αποκλειστικά με ένα ορισμένο περιβάλλον και από κάθε εργασία που είναι ανιαρή και μονότονη. Πρέπει πάντα να πλαταίνει τα ενδιαφέροντά του και να επιδίδεται σε νέες διαρκώς μελέτες (οι ξένες γλώσσες έχουν ένα θέλγητρο πάντα γι’ αυτόν). Από σωματική άποψη, είναι γενικά λεπτός, νευρώδης και ευκίνητος. Η σωματική άσκηση πρέπει να εξισορροπεί τις πνευματικές του επιδόσεις, αλλά πρέπει να διαλέγει “ελαφρά” σπορ, ξιφασκία, σκι, τοξοβολία, τένις.

  ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ…..ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!!

  ΠΠ


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Δημοφιλή άρθρα

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: